הודעה יצירת קשר התקשר Waze
תמונת אוירה

שאלות ותשובות

לא, אין צורך בידע קודם.
גם מי שיש לו ידע בתחום, מבחינה מקצועית יש הרבה מה ללמוד בדקויות המקצוע.
הרעיון הוא לקדם את החדשים ולמתן את הותיקים בתחום וכך הכיתה מגיעה למצב מאוזן ושווה בו כולם מדברים את אותה "שפה".

כן, יש לנו תעודת כשרות רבנות ראש פינה.
בחדר מנפים קמח, מפרישים חלה ועובדים עם ירק חסלט.

אנו מאמינים בלמידה בקבוצות קטנות תוך יחס אישי כדי שהמדריך יוכל להתפנות לענות, לכוון, ללמד ולהסביר לכל תלמיד בחדר על פי הצורך ולכן הכיתות שלנו מונות 10-12 תלמידים בחדר שגודלו 180 מ"ר.

תעודה של בית הספר כפיות (פרטי).

אני חייבת להבהיר משהו בנושא זה -
בשנת 2006 היתה לי קונדיטוריה וגם אני חיפשתי עובדים, כמו כולנו בתחום - המבחן היחיד שניתן לעשות לעובד במטבח הוא להגיע ליום עבודה ולתת לו מרחב להביע את עצמו, ההסתכלות היא על התמצאות במטבח, שימוש נכון בחומרי הגלם, שמירה על סדר וניקיון, רמת גימור המנות וכמובן הטעם, בטחון ושליטה.

כך שהתעודה על הקיר זה יפה אבל בסוף כל קונדיטור מביא רק את עצמו לחדר ועל זה אנחנו שמים את הדגש!

כמו בכל תחום, חשוב מאד להשקיע בלימודים, להתנסות בבית ולתרגל את המתכונים ולשנן את החומר העיוני.

חשוב לנו שכל תלמיד ילמד את כל השיעורים בקורס אליו נרשם.
מכיוון שכל שיעור הוא לפי נושא מסויים.
אנו דואגים לתלמידים לשיעורי השלמה ללא הגבלת זמן!!!

אנו שמים דגש על ההנחיות של התו הסגול.
כולנו בחדר עוטים מסכות, ממלאים יומן נוכחות והצהרת בריאות, שומרים על הגיינה
וריחוק 2 מטר בן התלמידים.
חלל הכיתה גדול כך שיש מספיק מרחב.

רוב הבוגרים שלנו עובדים בתחום בקונדיטוריות, מטבחים, בתי קפה או שפתחו עסק עצמאי בין אם במבנה מסחרי או עבודה מהבית.

אנו משתדלים למצוא עבודה לכל דורש, שכן המון בתי עסק מהתחום מכירים את בית הספר ופונים אלינו כשיש משרות פנויות.

בראש המערך המקצועי עומדת גלית כהן קונדיטורית מזה 18 שנים, מלמדת כ-14 שנים את רזי המקצוע, למדה בארץ ובחו"ל וממשיכה להתעדכן בכל הנעשה בתחום, להביא חידושים ולבנות מתכונים חדשים.
בבית הספר ישנם מדריכים אשר סיימו את לימודי הקונדיטוריה בבית הספר, למדו מספר קורסים, התגלו ככישרון בתחום עם יכולת הבנה, סבלנות ושליטה בידע ובכיתה, מדריכים שתפקדו כסו שף כשנה וחצי, ועברו הכשרה בנושא הדרכה, יחד עם הידע בתחום מדריך חדש נולד.

"אני, גלית כהן, חותמת על כל מדריך בבית הספר, בחרתי אותם בפינצטה וכצוות אנו מפתחים רעיונות, מתכונים, סדנאות חדשות וקורסים חדשים".

בהחלט, ניתן לרכוש שובר ככרטיס גיפט כארד/שובר דיגיטלי טעון בסכום שתרצו