הודעה יצירת קשר התקשר Waze
תמונת אוירה

קורס קונדיטוריה יסודות

קורס מקצועי המשלב בתוכו תרגול מעשי לכל משתתף.
בקורס נלמד תהליכים, טכנולוגיה, שיטות ייצור וייעול עבודה, נערוך היכרות עם חומרי גלם איכותיים ומקצועיים, עזרי אפייה וטכניקות חדישות.
הקורס מקנה יידע בסיסי בתחום הקונדיטוריה.

מבנה הקורס

12 מפגשים אחת לשבוע 5 שעות כל מפגש
סה"כ 60 שעות לימוד מעשיות.

שיעור מאפי בוקר

סברינה, שמרים בצורות ומליות שונות.

שיעור אפייה מלוחה

קישים, ממרחים, פוקצ'ות, מקלות שומשום, עוגיות פרמז'ן וכוסברה, בורקיטס גבינה ובזיליקום, בייגל אמריקאי.

שיעור טארטים

טארט דובדבנים, טארט אגסים בקרם שקדים, טארט אגוזים ופקאן, טארט פירות טריים על קרם פטיסייר, טארט לימון.

שיעור לחמים

לחם שאור דיאטטי, לחם אגוזים וחמוציות, לחמניות חמאה, בגט,לחם עגבניות ובזיליקום, חלה קלועה, בריוש.

שיעור עוגיות

סוגים שונים של בצקים לעוגיות ומגוון שיטות: מדליוני חמאה, עוגיות גרנולה, אלפחורס, עוגיות "רעידת אדמה", עוגיות שקדים מזולפות, מעמולים, עוגיות שוקולד צ'יפס.

שיעור מוסים

טכניקות הכנת המוס: מוס טריקולד, פררו רושה, מוס אלפחורס, מוס אוראו.

שיעור בצק רבוך

אקלרים, פרופיטרולים, קלאסי, פריז ברסט, ברבור. קרמים שונים: קרם פטיסייר, קרם דיפלומט, קרם וניל.

שיעור עוגות בחושות

עוגת גזר אמריקאית, עוגת משמש בברנדי, בננה ושוקולד צ׳יפס, עוגת שיש ארומתית, עוגת תפוזים, בראוניז.

שיעור בצק תופין

בישקוטים, קינוח טירמיסו , תופין שוקולד, תופין וניל וריבת חלב, רולדה. זילוף וקישוט העוגות.

שיעור עוגות גבינה

טארט גבינה ולימון, קרם פרש פירות יער וג'לי, עוגות גבינה אפויה (קלאסית), גבינה פירורים בכוסות.

בית הספר רשאי לשנות את מפרט וסדר השיעורים לפי שיקול דעתו.
12 שיעורים / 5 שעות כ״א