הודעה יצירת קשר התקשר Waze
תמונת אוירה

קורס ללא גלוטן

הקורס היחיד מסוגו בארץ הנותן מענה לרגישים לגלוטן ולצליאקים.
כל הסודות, הטכניקות, האפשרויות וצורות האפייה.
בקורס נלמד להכין סוגי לחמניות, לחמים, בצקים פריכים מתוק/מלוח, מאפים, בצקי שמרים, עוגיות וקינוחים.

הקורס נותן מענה למגוון רחב של אפשרויות ופתרונות ליום יום, לאירועים, לחגים ולימי הולדת.
בקורס ינתנו דגשים בנושא תחליפים והתנהגות חומרי הגלם השונים.
אפיה ללא גלוטן המכונה אפיית נישה פרצה לעולמנו הן מבחינת רגישות לגלוטן, שמירה על הבריאות, אורח חיים ותזונה שונה, לאנשים עם בעיות רפואיות ועוד מגוון רחב של תפריטים והמלצות שונות.

הקורס נועד להנגיש את העשיה במטבח ולהפוך אותה לקלה ומהנה, מאפים ללא גלוטן ידועים במחירם הגבוהה ברשתות המזון ולכן חשוב לדעת להכין הכל בבית בדרך נכונה ולתוצאה טעימה.

הצטרפו אלינו לחוויית האפיה ללא גלוטן

בהנחיית הקונדיטור יהודה אטיאס מומחה ומפתח בתחום הללא גלוטן. 


נלמד ונכין בקורס:

שיעור ראשון

עוגת מייפל, עוגת שוקולד, עוגת חלבה, עוגת תפוזים קוקוס, רולדה, סופלה שוקולד, קאפקייקס נוטלה. 

שיעור שני

קישים, בורקיטוס, מאפינס גבינות, סהרוני גבינה, לחם שום במילויי בייבי מוצרלה, חצ'פורי ולקינוח פאי אגוזים קרמל.

שיעור שלישי

פיצוץ אגוזים, בשקוטי, בראוניז, אלפחורס, מגולגלות חלבה, עוגיות פרח ריבה, עוגיות קצף שושנים, עוגיות תה מזולפות.

שיעור רביעי

לחמניות אצבע / עגולות, בגט, פיתות, בייגל טוסט אמריקאי, פיתה זעתר / בצל, טורטיות / לאפות.

שיעור חמישי

לחם, פוקאצ'ות, פיצה, קלצונה, פריקסה, גוזלמה.

שיעור שישי

פנקייקס, וואפל בלגי, גבינה פירורים, בלינצ'ס מתוק, סינרולים, גביניות, ספינג'.

 

מתנה לכל משתתף - חוברת מסכמת את עולם הללא גלוטן. 

 

שישה מפגשים רצופים, אחת לשבוע 6 שעות למפגש.

בית הספר רשאי לשנות את מפרט וסדר השיעורים לפי שיקול דעתו.
6 שיעורים / 6 שעות כ״א
22.12.20 בשעה 17:00