הודעה יצירת קשר התקשר Waze
תמונת אוירה

קורס לחם מקצועי

הכל אודות הלחם: אחוזי אופה, סוגי שמרים, סוגי מחמצות, סוגי קמחים, שיטות לישה, שיטות התפחה, הידרציה, עבודה עם קמחים עתיקים, ציפוי, חריצה, אפייה, תמחור.

מבנה הקורס

6 מפגשים, 6 שעות למפגש.
סה"כ 36 שעות לימוד מעשיות!

לחמי שמרים

לחם לבן, לחם אגוזים וחמוציות, לחם שיפון, לחם יוגורט ופלפלים קלויים, לחם בצל וחצילים, לחם שום שמיר, לחם סלק ופרמז'ן, לחם פוגאס.

לחמניות

לחמניות המבורגר, לחמניות אצבע/שמיניות/ קשר, לחמניות חמאה, בייגל אמריקאי, פרעצל, ג'בטה, מריטוצ'י.

חלות ובגטים

חלות בסוגי קליעה שונות, חלה קלאסית, חלה מיוחדת, חלת שום, בגט עשבי תיבול, בגט ארטיזן, בגט צרפתי, מיני בגט.

פיתות

פיתה יוונית, פיתה ישראלית, פוקאצ'ה , פיצה ביאנקה, פיתה בצל/זעתר, פיתה מטוגנת במילוי גבינות ועשבי תיבול.

לחמי מחמצת חלק א

לחם זיתים וטימין, לחם עגבניות ובזיליקום, לחם זרעים, לחם סומסומין, לחם כוסמין, לחם בירה. 

עבודה והיכרות עם סוגי המחמצת וגידול.

לחמי מחמצת חלק ב

עבודה עם קמחים עתיקים, מחמצות, תמחור, אחוזי אופה. 

בית הספר רשאי לשנות את מפרט וסדר השיעורים לפי שיקול דעתו.
6 שיעורים / 6 שעות כ״א
05.01.21 בשעה 09:00